Regulament de Joc !!!

Regulamentul complet al serverului EarthMetin2.
Avatar utilizator
[SA]Danut
Administrator
Administrator
Mesaje: 32
Membru din: Mie 15 Ian, 2020 4:52 am
Reputație: Administrator

Regulament de Joc !!!

Mesaj de [SA]Danut »

REGULAMENT EarthMetin2

1. Numele caracterelor:
Numele caracterelor nu trebuie sa fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare.
NU mai folositi caractere cu nume care contin "GM", "SA", "MOD", caractere care au numele derivat din numele game masterilor acestui joc ca de exemplu "MODSmok3", "SAMadalin", "GMCasper", etc. Acest lucru este interzis cu desavarsire indiferent de motivul avut la crearea acestui caracter. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa EarthMetin2 le vor fi banate conturile fara a fi atentionati.

2. Denumirile generale:

Magazinele, breslele, itemele sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa fie conforme cu punctul "1. Numele caracterelor".

3.Comportamentul general (in joc si pe forum):

Te rugam sa tii cont ca trebuie sa pastrezi un comportament decent si civilizat. Daca esti insultat, amenintat sau primesti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugam sa contactezi un Membru Staff sau sa postezi pe forum o reclamatie care sa contina si dovezi aferente.
Apelarea fara motiv a unui Membru Staff, in cazul in care se repeta succesiv, poate fi sanctionata cu block chat intre 30min si 12 ore.
In discutiile cu GM pastrati un minim de decenta si respect.
Se pot sanctiona, dupa caz:
- Folosirea de cuvinte OBSCENE sau folosirea unui limbaj VULGAR
- Oferirea de informatii sau intrebari despre metodele de incalcare a regulamentului (cheats, cods, hacks).
- Expresiile rasiale sau xenofobe, nu sunt permise si sunt considerate abuziri grave si tin in mare masura de educatie, pot conduce inclusiv la ban permanent.
- Se sanctioneaza razboaiele pentru puncte (blaturile) = razboaie aranjate, la care una dintre bresle participa cu un/doua caracter/e neechipate corespunzator, care nu riposteaza (nu ataca adversarul la randul lor), singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse.
-Se sanctioneaza folosirea calului in timpul razboiului de bresle!
Orice GM sesizat in legatura cu un astfel de razboi si solicitat pentru a asista la un astfel de razboi are dreptul de a penaliza ambele bresle conform regulamentului.
- Se sanctioneaza creearea de bug-uri la razboi prin invitarea/concedierea membrilor in timpul unui razboi conform listei de penalizari de mai jos.
*Reclamatiile referitoare la blaturi trebuie sa contina o proba video.
*Reclamatiile referitoare la invitarea/concedierea membrilor in timpul unui razboi trebuie sa contina unul sau mai mult print-screen-uri clare.
*Breslele pot fi sanctionate si fara proba video sau print screen in cazul in care un GM asista la un astfel de razboi in desfasurare.
SANCTIUNI!
* Prima abatere: avertisment
* A doua abatere: Ban 3 - 5 zile Lider breasla/Persoana in cauza.
* A treia abatere: Breasla este desfiintata sau Ban permanent.
- Se sanctioneaza cu mustrare scrisa (primele abateri) pana la ban permanent, bataia repetata a playerilor mici si/sau noi pe server (in limita bunului simt, exclus playerii mici si/sau noi care instiga la cearta sau au caractere mai mari si intra expres pentru aceasta regula).

4. Folosirea bug-urilor

Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.
-Interzis bug-ul la ninja : sageata de foc.
-Interzis bug-ul la sura: taisul fara arma.
-Alte buguri interzise: , bugurile de orice natura la oricare fel de caracter(ninja,war,saman,sura).
Se sanctioneaza cu mustrare scrisa (primele abateri) pana la ban permanent, toate bugurile de orice natura.

5.Inselatoria:

Sunt interzise toate programele de conectare la serverele EarthMetin2. Modificarea programelor de conectare este interzisa si se pedepseste cu ban permanent. Decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise.

6. Conturile:

Este de datoria dvs. sa va asigurati ca datele contului sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a itemelor aflate in cont. Echipa EarthMetin2 nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (login, parola).

*** Precautii ***
- NU dati NIMANUI userul si parola de la cont. Nici macar GM-ilor sau Adminilor!
- NU stocati parolele in fisiere tip *.doc, *.txt pe calculator. In eventualitatea infestarii cu un keylogger acestea vor fi pierdute.
- NU acceptati de la alte persoane poze, cheats, codes, etc. Exista riscul ca ele sa contina virusi, keylogers, troiani, worms, etc.
- Faceti printscreen si postati poza pe forum cu cei care incearca sa va dea cheaturi, coduri si altele. 95% din cazuri sunt simple programe care nu fac altceva decat sa le trimita celor care va dau programul, parola si userul contul dvs.
- NU ESTE VINA MEMBRILOR STAFF ca v-a fost "SPART" CONTUL si nici nu putem impiedica acest lucru deoarece in 90% din cazuri dumneavoastra dati parola la terte persoane.

7. Negoţurile intre servere si reclama:

Negoturile intre servere au fost legalizate, iar la dispozitia jucatorilor pentru a evita “tepele”, au fost pusi la dispozitie [INT]-Intermediari care vă vor ajuta in efectuarea acestor negoturi. *Pentru a putea beneficia de ajutorul intermediarului contactati-l pe acesta pe joc si/sau faceţi o cerere pe forum in sectiunea special creata pentru acest lucru.*
Reclama abusivă fără legătură de schimb intre servere ,ex: Veniti pe metin2 “y”! este strict interzisa si se penalizeaza incepand cu mute si ajung pana la ban permanent.

8. Echipa EarthMetin2:

Echipa EarthMetin2 este formata din [SA] /[GA]/ [MOD]!
Caracterele [Help]/[INT] sunt doar playeri alesi de catre[SA]Danut care au obligatia sa ajute jucatorii in problemele acestora legate de joc/negoturi.
Caracterele [Help]/[INT] nu dispun de comenzi si nu face parte din STAFF.
Caracterele [Dn]/[Mr]/[Miss]/[VIP]/[KING]/[Q]/[K]deasemena playerii care au numele in paranteze ; ex: [Danut] ,sunt doar playeri normali care au obtinut aceste nume fie donand fie castigand anumite evenimente.
ACESTIA NU FAC PARTE NICI DIN ECHIPA STAFF NICI DIN ECHIPA DE AJUTOR A SERVERULUI,SUNT DOAR SIMPLII PLAYERI!
Imagine

Încuiat